Kişisel Veriler

Türkiye ve Dünyada

Bu bölümde 1.193 doküman yer almaktadır.

SON EKLENEN DOKÜMANLAR

  • Ekim 2021: Unutulma Hakkı (Unutulma Hakkının Arama Motorları Özelinde Değerlendirilmesi)
  • Eylül 2021: GDPR Articles & Recitals
  • Ağustos  2021: KVKK Kurul Kararları ve Karar Özetleri
  • Temmuz 2021: Akademik Çalışmalar- 2021 yılına kadar yayımlanmış 230 yüksek lisans ve doktora tezi
  • 08 Temmuz  2019:  Doktora Tezi: "Kişisel Verilerin Anonimleştirilmesinin İyileştirilmesine Yönelik Bir Model Geliştirilmesi ve e-Devlet Alanında Uygulanması" (Özet ve Sonuçlar Bölümü) , Mustafa AFYONLUOĞLU, Hacettepe Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü Elektrik ve Elektronik Mühendisliği Anabilim Dalı, Doktora Tezi, 2019 (341 s.)

Kişisel Veriler-Menü
REHBERLER
Kişisel Verileri Koruma Kurumu Rehberleri
39 Rehber
RAPORLAR
Dünyada ve AB Ülkelerinde Kişisel Veriler
138 Rapor
DÜZENLEMELER
AB KVK Mevzuatı
50 Düzenleme ve Rapor
RAPORLAR
EDPB ve DPWP Raporları
290 Rapor
RAPORLAR
ICO Raporları
13 Rapor
RAPORLAR
Uluslararası Raporlar
23 Rapor
Standartlar
Standartlar
6 Standart
AKADEMİK
Yüksek Lisans ve Doktora Tezleri
230 Tez
DÜZENLEMELER
Türkiye Kişisel Veri Mevzuatı
191+159 Düzenleme
2 Mevzuat Kitabı
İÇTİHAT
Yargıtay Kararları
34 Karar
RAPORLAR
Yayınlanan Diğer Raporlar
--- Rapor
ÇOKLU ORTAM
Videolar
11 Video
Eğitimler
6 Eğitim Programı
Diğer Kaynaklar
1 Rapor


2 Yorum

MUSTAFA AFYONLUOĞLU

Şubat 9, 2020at 10:32 am

Değerli mesajınız ve bildiriminiz için çok teşekkür ederim Zafer bey. Akademik Tezler bölümünde bahsettiğiniz teze ilişkin gerekli düzeltme yapılmıştır.

ZAFER YEŞİLBAĞ

Şubat 9, 2020at 12:32 am

SAYIN HOCAM, TEZLER BÖLÜMÜNDEKİ
“Özel nitelikli kişisel verilerin işlenmesinde açık rızanın aranmadığı haller”, Sevgi TÜRKMEN, İstanbul Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü Özel Hukuk Anabilim Dalı, 2019 (278 s.)
YÜKSEK LİSANS TEZİNİ AÇTIĞINIZDA BAŞKA BİR TEZ AÇILMAKTADIR. BİLGİNİZE
BİR DE BÖYLE MUHTEŞEM İÇERİKLİ BİR İNTERNET SİTESİNİ YARARLANMAMIZA SUNDUĞUNUZ İÇİN ÇOK TEŞEKKÜRLER…

Yorum Yaz